Onbederf’lijk Vers, Den Bosch

Gisteren vond de tweede Bossche editie van het poëziefestival Onbederf’lijk Vers plaats. Op de een of andere manier vind ik die versie altijd gezelliger dan de Nijmeegse variant. Maar omdat er al genoeg mooie woorden zijn gevallen daar, wil ik vooral een verslag in geluid en beeld doen. Overigens staat er wel onder iedere foto iets geschreven over de dichter in kwestie. Klik op de foto’s voor grotere versies.

Update: luister nu de podcast

[flash http://ditisstefan.nl/nl/wp-content/uploads/2008/04/onbederflijkepodcastweb.mp3 h=20]

Update 2: een link via onbederflijkvers.nl

Auteur: Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

5 gedachten over “Onbederf’lijk Vers, Den Bosch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*