Tv-tip vanavond op RTL 5 – 127 hours

Bij RTL 5 was zaterdagavond de film ‘127 Hours’ te zien. Om een breed publiek de kans te geven deze film te zien, is ervoor gekozen de film om 20.30 uur uit te zenden. Vanwege de Kijkwijzer, die op dit tijdstip alleen films voor 12 jaar en ouder toestaat, kon de scène waarin de hoofdpersoon zijn eigen arm amputeert niet worden uitgezonden. Het spijt ons dat we zoveel kijkers hebben teleurgesteld. Dat was zeker niet de bedoeling. Daarom zal ‘127 Hours’ vanavond om 22.30u opnieuw uitgezonden worden, in z’n geheel.

Nog even een aanvulling over de Kijkwijzer. Deze geldt vanaf het aanvangstijdstip van de film ook al wordt een heftige scene pas na 22u uitgezonden.

Dat is dan wel weer netjes gedaan van RTL. 🙂

Auteur: Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

2 gedachten over “Tv-tip vanavond op RTL 5 – 127 hours”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*