Een playlist van 2014

Het is al even geleden dat ik een seizoensplaylist hebt gemaakt op Spotify. Dus maak ik het hier even goed: dit zijn liedjes die ik veel luisterde het afgelopen jaar én die op Spotify staan (dus geen Taylor, jongens!). Het zijn in ieder geval liedjes die ik in 2014 heb ontdekt of zijn uitgekomen. De playlist is losjes gebaseerd op mijn meest geluisterde albums en liedjes in de afgelopen twaalf maanden, maar met hier en daar wat genomen vrijheden.

Check ’t uit, met Kevin Pearce, Röyksopp, Bear’s Den, Nick Mulvey, Angus & Julia Stone en vele anderen…

Auteur: Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*