Updates

Ik heb wel eens frequentere publicatiemomenten gekend hier op ditisstefan.nl, maar ik zit verder niet stil gelukkig. Of ja, nu wel, als ik dit typ. Voor zover ik stil kan zitten.

  • Eind april twee leuke concerten van Turin Brakes bezocht. Een dezer dagen verschijnt er een blog van op mijn Turin Brakes fansite. Nu pas? Ja, nu pas.
  • Andere meegemaakte concerten: Jack Garrat (vermakelijk maar niet episch), Andrew Bird (heel mooi en leuk!), Damien Jurado (er is maar één Damien Jurado, en die was er!) en in maart nog Eefje de Visser (heel goed!).
  • Ook hoge cultuur gedaan? JA: Jeroen Bosch tentoonstelling.
  • Snapchat is soms best grappig en soms nog steeds raar. Mijn snapchat is ditisstefan. Doe met die info wat je wilt.
  • Ik ben inmiddels ook daadwerkelijk verslaafd aan Casey Neistats video’s op YouTube. Een paar maanden geleden hoorde ik een interessant interview met hem op een podcast en toen heb ik er een paar gekeken maar het bleef niet hangen. Toen ik het er vorige week met een vriendin over had, werd ik weer zo enthousiast dat ik de volgende dag spontaan aan het bingewatchen ging. En nu dus fan. En voor het eerst van mening dat ik misschien zelf ook een drone moet kopen. En een opgevoerd skateboard. Behalve dat ik niet kan filmen. Of kan skateboarden (staand dan he).
  • Nog meer kijktips: het nieuwe seizoen van Orphan Black verschijnt wekelijks op Netflix. De serie doet nu ook aan body horror en detective noir (in de eerste aflevering). Ook een Nederlands krantenartikel in de vierde aflevering (REPRESENT!).
  • Rue Royale komt met een nieuw album, onder andere gemaakt met Sean Carey (van Bon Iver). Excited much? Duurt wel nog lang, maar dit jaar komt er in ieder geval wel nog een EP. In juli zelfs al. Dat is al bijna.
  • Invisibilia komt ook terug komende maand. JEEJ. Er is een trailer.
  • Afgelopen weekend voor het Eurovisie Songfestival nog een podcastpilot opgenomen met Loet. Over frisdrank. Een beetje random, dat geef ik meteen toe. Maar het was wel leuk. Misschien zetten we ‘m zelfs online. Maar eerst wil ik ‘m zelf even terugluisteren.
  • We werken aan een nieuwe website voor Incognitief. Die is bijna af. Juni is de maand dat ie live gaat. Begin juni. 1 juni zelfs. De maand dat ik 30 word, trouwens.
  • Schrijven voor Incognitief is er mede daardoor de afgelopen tijd nogal bij ingeschoten, maar sinds mijn vorige post zijn er weer kekke podcasts verschenen. En dit weekend komt er weer een nieuwe Kijkt. Voor de oude… Zie hieronder…

Deze podcast valt in de categorie film & tv, gemaakt met de mannen van Movieinsiders (en vaste redacteur Martijn). Was leuk. En liep qua speelduur een beetje uit de hand, maar dat vinden we niet erg.

https://soundcloud.com/incognitief/incognitief-kijkt-movieinsiders

 

En deze, in de categorie ‘literatuur’, hier een Incognitief Leest met Lotte Lentes (plus vaste redacteur Sophie) en wat ik alleen maar kan kwalificeren als een goed gesprek over schrijven, dwergstaten, Boek op de Bank (2 juni mensen, 2 juni!) en oh ja, boeken dus.

https://soundcloud.com/incognitief/incognitief-leest-met-lotte-lentes

Nou tot snel weer!

Geef een reactie