Tom McRae – Tom McRae

Misschien zul je zeggen: “Stefan, je ligt achter.” Maar neen, ik had al jaren geleden van Tom McRae gehoord. Album 2, “Just Like Blood”, had ik al gekocht, maar nu is het de beurt aan het debuutalbum, dat gewoon naar de zanger is vernoemd. Dit eerste album, waarvan ik slechts een paar songs al had gehoord, overtrof al mijn verwachtigen. Dit is een klassieker. Luister alleen al naar track 2 en 3, “End Of The World News (dose me up)” en “2nd law” zijn beide simpelweg briljant. Van uptempo songs tot lieve pianoballads, alle ingrediënten zijn aanwezig op deze CD om het tot een klassieker te maken. Mocht dit lovende stukje tekst niet genoeg zijn om je te overtuigen, ga dan nergens heen, want begin mei ben ik terug met een review van het 3de album, “All Maps Welcome”, dat 2 mei uitkomt.

U bent gewaarschuwd…

Deze log werd eerder gepost op mijn MSN Space en is nu overgezet. Vandaar dat deze misschien niet actueel meer is

Geef een reactie