Daar Vliegende Panters

Hoera! Een nieuwe serie van “Daar Vliegende Panters” is begonnen. De vorige serie was niet extreem briljant, dat moet ik toegeven, maar de theatervoorstellingen zijn altijd briljant, De Grote Drie, die ik zelf in het theater heb mogen aanschouwen, is daarvan het meest recente voorbeeld.

Gisteren was dus de eerste aflevering van een nieuwe serie en daaruit bleek maar weer dat de Vliegende Panters meesters zijn in muziek gecombineerd met humor. We worden bedreigd door de moslims, Bloemenbuurt en de Ode aan Gandhi waren daarvan de sprekende voorbeelden. van Bloemenbuurt (van de rapformatie V*M*B*O) heb ik de tekst uitgetypt, klik hier om hem te lezen. Een dingetje weet ik niet zeker, daar staat een vraagteken bij. Anyway, als bonusje hier exclusief een MP3 van potenti?le nummer 1 hit ;).

Heb je de uitzending gemist, ga dan naar de Vara en kijk hem als nog binnenkort. Volledigheids halve voel ik mij genoodzaakt ook nog even de officiële webzijde van de Vliegende Panters te vermelden.

1 reactie

Geef een reactie