Drukdrukdrukdrukdruk

Ja, druk heb ik het. Een beetje met schoolzaken, maar toch vooral met de concertagenda. De komende dagen zal ik niet bepaald veel tijd hebben om te posten. Donderdag eerst naar de Uni, met Luuc Argumentatieleer voorbereiden, daarna Argumentatieleer (goh), daarna met Renée nog even de SVN-site nadingessen, dan naar Eindhoven, alwaar ik Sjoerd zie, en samen worden we dan opgepikt door Laura, waarmee we naar Hasselt gaan, waar we dan I Am Kloot zien, waarna we terug naar haar woning gaan, daar blijven slapen, dan om 8 uur ’s morgens weer op het station staan, naar huis, bijslapen en dan heb ik weer even rust. Vrijdagavond is dan verjaardagsfeest bij Janneke. Dan zaterdag is t weer even rustig, maar ’s avonds ga ik als het goed is naar Madrugada in Eindhoven, Eindhoven, Eindhoven. Dus. En dan zondag even universitaire verplichtingen voldoen :).

Ik groet u.

Geef een reactie