Muziekinjectie nodig?

Er zijn momenten dat ik niet zoveel nieuwe muziek luister, maar de laatste dagen krijg ik best veel nieuwe muziek toegediend, al dan niet vrijwillig. En dat komt allemaal door deze site. Dit briljante blog ontdekte ik toen iemand op het Turin Brakes forum me wees op de Sufjan Christmas Songs wees. Die waren al aardig, maar ik verbaasde me over alle complete albums die er nog meer opstonden. En ja, als je de mogelijkheid eenmaal hebt, dan ga je daar ook optimaal gebruik van maken. Zo heb ik nu al het nieuwe Darkness album (One way ticket to hell and back) en The Strokes (First Impressions of Earth) in huis. Ik heb het nog niet allemaal kunnen beluisteren, maar dat komt nog wel. Ik raad je aan die blog toe te voegen aan je favorieten. En natuurlijk wel het origineel kopen, mocht je het echt goed vinden :).

Geef een reactie