Het logje dat overal tussendoor kan

In de afgelopen week waren volgens mij de Breakers van Friesche Vlag in de aanbieding ofzo. Want iedereen liep er mee. Mij leek het helemaal niks, maar omdat ik als academicus in opleiding toch zelf een oordeel moet vormen, besloot ook ik vandaag eraan te gaan geloven. Nu ben ik niet zo van de pitjes en stukjes, maar aangezien rode vruchten mij ook niet zo trekken, ging ik toch de Perzikvariant proberen, met zonnebloempitjes, of is het toch zonnenbloempitjes ;).

Enfin, in de Refter kosten ze dus EUR 1,25, wat niet echt goedkoop is, maar ja, ze worden vast goedkoper als ze niet meer populair zijn. Eerst nuttigde ik een appelflap, ? 1 euro. Toen moest ik eraan geloven. Ik draaide de “handige knijpverpakking” open, pielde het plastiekje (zoals de Vlamingen zeggen) eraf en begon te knijpen. Op zich smaakte het niet verkeerd, maar de zonnebloempitten maakten het dat de frisse nasmaak die yoghurt normaal heeft, nogal verdwijnt. Ten minste, ik denk dat het die pitten zijn. Ik vond de nasmaak een beetje te muf voor yoghurt. Nu kan het aan deze smaak liggen, misschien moet ik toch ook de andere proberen, maar ja das ook weer zo wat… Overall gezien was het best goed te nuttigen, maar op zich zouden ze wat meer in de verpakking kunnen doen en wat meer de frisse smaak proberen te behouden.

Maar das heel persoonlijk natuurlijk…

Geef een reactie