De Herkansing (2)

Oke, vandaag was het dus zover, de herkansing om onze presentatieskills te uiten. Het ging niet heel onaardig, maar ik had zelf echt geen idee wat ik vertelde over begingroep-middengroep-eindgroep. Uiteindelijk gaven we het zo’n op, omdat niemand het snapte, maar Wieke, onze AJO, die zei dat zij het ook een stom artikel vond. Kwam het dus toch nog goed.

Verder ben ik aan het brainstormen geslagen voor onze surpriseavond, die 29 december is. Ik heb er al zin in, en mijn surprise wordt vast weer niet geweldig :).

Ik groet u, later volgt nog de top 20 van deze week.

2 reacties

Tessa schreef:

Eindelijk kan ik jou terugspammen šŸ˜‰
Ik moest vandaag ook presenteren.
En ik heb alle vertrouwen in je surprise.

Stefan schreef:

Hoera :). Ik word teruggespamd. Eindelijk. Nu kan ik rustig doodgaan :).

Geef een reactie