Harry Potter and the Goblet of Fire

Gisteren ben ik met Pimfandi naar de vierde Harry Potter-film in de reeks geweest. Dit was de eerste keer dat ik een Harry Potter-film in de bioscoop zag, en ik wil er meteen op wijzen dat dit verreweg de beste is. Het is niet echt meer een kinderfilm, maar voor jongeren in het algemeen is ie goed geschikt. Het acteerwerk is veel beter dan voorheen en op de een of andere manier was het dit keer minder erg dat niet alles uit het boek verwerkt werd in de film. Natuurlijk waren er een paar kleine dingetjes minder dan in het boek en vond ik Voldemort meer een aliën dan een evil tovenaar (ik hoop dat dat veranderd in de volgende delen, dat hij een wat aardser en realistischer uiterlijk krijgt), maar over het algemeen was het een bevredigende ervaring. Mocht je twijfelen na het zien van de voorgaande films, deze raad ik je aan.

Luister ook de report (excuses voor de voorbijrijdende auto’s).

Geef een reactie