Surpriseavond

Op de een of andere manier weten wij onze surpriseavond altijd net zó te plannen dat het allang Sinterklaas geweest is. Vorig jaar was het volgens mij 19 december, dit jaar was het nóg 10 dagen later. Iedereen (Pimfandischasjojansanleensuus) had zich uitgesloofd in meerdere of mindere mate voor een surprise en het bleek erg gezellig te zijn. Ook de afterparty (Set!, toepen, pokeren en foute muziek) was erg geslaagd. Het enige jammere was dat ik op vrijdagmiddag moest werken (samen met Mischa, wel weer een pluspunt), waardoor we niet de hele dag relaxed rustig aan konden doen en nadat we na vieren gingen slapen al om 11 uur aan het ontbijt gingen zitten (bijna dan…). Misschien moet ik wel gewoon niet klagen, want het gebeurde allemaal in een relaxed tempo… In hoeverre dit alle lezers (mijzelf) boeit, is een vraag die ik liever niet beantwoord…

Misschien dat door de surprise die Erwan voor mij maakte, ik bedoel Oppergod Jordi, er nu wat meer bezoekers komen… Die kunnen dan in ieder geval HIER KLIKKEN om de audio report met Pimfandischasjoleensuus te luisteren… Ik groet u.

1 reactie

Geef een reactie