Eendagsvliegen

Iedereen die de afgelopen 5 weken naar de bios is geweest heeft hem gezien, de Vodafone live! commercial over de Mayfly, de eendagsvlieg. Het is zonder meer de gaafste reclame van het afgelopen jaar, alleen past hij naar mijn mening totaal niet bij Vodafone, of Vodafone live. Het is meer een reclame voor een verzekeraar ofzo. “Don’t worry, we’ll take care of it” ofzo… Maar goed, het is dus blijkbaar Vodafone. Daar is mee te leven, maar het is wel jammer. Ga hem in ieder geval eens op groot scherm bekijken, want hij is mooi gemaakt.

En dat accent he, dat accent…

Nu, het liedje in die reclame is wel briljant. Het blijkt van K-Os te zijn, die de betere muziekkenner kent van Crabbuckit. Het liedje heet The Love Song en is dus een rapnummer (want het is K-Os), al zou je dat in de reclame denk ik niet verwachten. Het origineel is echter zeer goed aan te horen. Check het hier, maar dan moet je wel Realplayer hebben.

Mocht je nu geen idee hebben waar ik het over heb, ga dan eens naar deze site en klik nadat je geënterd bent op “The Story of a Mayfly”, dat is wel geen groot scherm, maar het is in ieder geval iets. En als je wilt, kun je dan ook nog je eigen Mayfly maken. Maar daar heb ik nu geen tijd voor hoor. Er zijn grenzen.

Geef een reactie