Hoogleraar: ‘Nederlands is al jaren een pretstudie’ (4)

En met deze log wilde ik deze serie dan maar meteen beëindigen. Jos Joosten stuurde gisteren nog een brief aan alle studenten Nederlands in Nijmegen. Ikzelf vond het niet zo correct om deze te publiceren, maar ene Joris blijkbaar wel. Ik kijk ernaar uit deze man (Joosten dus) in persoon te kunnen ontmoeten. Ik heb hoge verwachtingen. En tentamens. Dus daarvoor ga ik nu leren.

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *