Overdrijven

Ik ben nogal goed in dingen opblazen. Niet letterlijk, nee, figuurlijk. Ik ben ook goed in doemdenken. Toch ben ik wel een optimist, ik probeer altijd de zonnige zijde te zien. Maar doemdenken, dat lukt me ook best aardig. Zo was ik er, totdat de uitslag van Syntaxis kwam, me er al helemaal op voor aan het bereiden dat ik een andere studie moet gaan doen. Nu Syntaxis in de pocket is, is die kans veel kleiner. OkƩ, ik moet nog deel 2 halen, maar die hindernis schijnt minder groot te zijn dan die lijkt. Het doemdenken kan weer voor even worden verbannen. Totdat ik weer in een andere situatie verzeil raak. Ik zorg er ook zelf voor, te laat met dingen beginnen, slordig zijn, ik ben niet bepaald de ideale mens.

Blindfold me
Tie me up or tie me down.
Yeah take me anywhere
Keep your ears close to the ground.
Listen to me but don’t die laughing.
All things must end yeah?
But I can see my fate in your eyes
As I’m stiched up by my friends again.
They just can’t defend the state of things

Ach. Er is in ieder geval een nieuwe header. Dat werd ook tijd.

1 reactie

Ik ben er ook zo een šŸ™‚
Heb jij mij toevallig mijn dramatische examenuitslagen horen voorspellen, een tijdje terug (die vervolgens allemaal voldoende waren :P)?
Ik zeg altijd maar “Dan kan het in ieder geval niet tegenvallen” :). Doemdenken uit zelfbescherming, niets mis mee..

Geef een reactie