De lekkerste Twix ooit

Ik ben normaliter sceptisch tegenover “vernieuwd, verbeterd, met gratis…”, ik moet zeggen dat ik ook wel van vernieuwingen hou, maar bij producten is er altijd wel iets in mij dat zegt “Nah, ich gelaub da kein reht von!” Ik ben een man (jongen) van principes, maar principes zijn er om vanaf te wijken. Dus dat deed ik vandaag, maar niet zonder reden.

Ik had vanaf half 2 tot kwart over 6 aan een stuk door statistiekopdrachten zitten te maken en ik had honger, maar moest eerst nog met de bus naar huis. Ik was iets eerder klaar, eigenlijk moest ik tot half zeven door, jawel, half zeven… College… Tot half zeven… In ieder geval, ik vond het geen strak plan om zo met lege maag de bus in te duiken. Dus ik loop naar de automaat die ik toch tegenkom, op zoek naar iets vulbaars, bij voorkeur iets verantwoords. Mijn oog viel echter op de vernieuwde verpakking van Twix, met in de linkerbovenhoek de woorden “Nieuw! De lekkerste Twix ooit!” Nu, Twix vond ik vroeger lekkerder dan heden ten dage, maar ik moest het toch proberen. Ten slotte ging ik toch ook nog eten, dus mocht het niet meer te vreten zijn, dan kon ik het met een gerust hart weggooien.

Terwijl ik naar buiten liep, scheurde ik de verpakking open. Ik zette mijn tanden in de chocolade, beet, kauwde, slikte door en kwam tot de conclusie dat de Twix precies hetzelfde smaakt. De lekkerste Twix ooit bestaat al jaren. Laat je niet gek maken.

1 reactie

Whaha šŸ˜€ Erg grappig!
Maar college tot half 7?! Dat is minder grappig 0_o
Zijn ze helemaal gek daar in Nijmegen? Ze mogen wel gratis Twixen uit gaan delen wil je dat overleven šŸ˜›

Geef een reactie