Gala

Als ik nu voor altijd mijn geleende galakleding aan zou houden, zou ik dan altijd mijn strikje recht moeten doen? Ik moet zeggen dat het strikje zich nog keurig heeft gedragen, eenmaal op het gala. Drie keer los is minder vaak dan ik had gedacht. Het was, over het geheel genomen, een zeer leuke avond. De band was goed, voor een feestband dan, ze schijnen overigens ook eigen werk te hebben, wat ik nog niet heb gehoord, de mensen gezellig en de kleding was gala. Alleen de muziek was niet extreem gala, maar misschien is dat maar goed ook…

Als ik nu voor altijd mijn geleende galakleding aan zou houden, zou ik dan vanzelf rijk worden? Een gedachte waar ik niet het alleenrecht op kan claimen, maar ik ga het maar niet proberen. Ik denk dat er vooral iemand boos wordt als ik mijn geleende galakleding zou houden.

De foto’s zijn nog niet klaar. Nog een dag of 9, en dan post ik ze misschien wel niet.

Geef een reactie