Fans, vrienden, bezoekers,

Fans, vrienden, bezoekers,

Vanaf nu is het mogelijk de site gewoon via www.ditisstefan.nl te bezoeken. Je zult enkele nieuwe pagina’s ontdekken en dat moeten er ooit nog veel meer worden. Je zult dan ook een beter idee krijgen van het nieuwe design. Nu is het een beetje “out of nowhere”, om het zo maar te zeggen.

Nieuw zijn onder meer de collage-pagina, de ere-galerij die uitgebreid gaat worden en natuurlijk het design. Later zal er een fotoalbum bijkomen, een eigen-muziekpagina en, mocht ik nog iets beters verzinnen, nog veel andere dingen!

Ik maak deze log extra lang, zodat hij niet zo leeg is. Maar eigenlijk heb ik niks meer te zeggen, behalve dat jullie je bookmarks/favorieten allemaal mogen aanpassen naar www.ditisstefan.nl, en niet www.ditisstefan.nl/stefan. Dat mag ook, maar dan zie je niet hoe mooi het nieuwe design wel niet is. En dat zou zonde zijn. Of niet?

3 reacties

It only gets better šŸ™‚
Ziet er weer mooi uit, die collagepagina is een goed idee! En natuurlijk zal ik even sleutelen in mijn links zodat bezoekers meteen doorverwezen worden naar ditisstefan.nl. Maar nu even niet (:

Nouuuu, ik zou toch nog af en toe verbetering aan de lay-out aanbrengen. Vooral dat Weblog in twee kleuren vind ik heel fout.

Geef een reactie