Het zit zo

Niets is vanzelfsprekend in deze wereld. Er is dan ook geen echte oplossing van alle problemen in de wereld. Neen, er zijn wel mogelijke oplossingen, maar die zijn niet altijd geldig. Au contraire, de wereld verandert namelijk continu, altijd, all the time. Jawel. Dus een oplossing voor het grote probleem van deze wereld die je nu bedenkt, is misschien nu even goed, maar NU al niet meer. Snappez-vous. Dus eigenlijk zit je al heel snel fout als je even een goede oplossing hebt. Dat is vet balen natuurlijk, maar je kunt het ook van de andere kant bekijken. Je kunt ook een hoop foute oplossingen verzinnen, maar ja, het kan natuurlijk best zijn dat die op een bepaald moment toch goed zijn en dan heb je toch nog iets goeds bedacht. Dan heb je weer een reden om trots op jezelf te zijn. Goed he.

Tot zover de tip van vandaag.

En dat was wel weer genoeg Fanta voor mij…

2 reacties

Eigenlijk heb ik niets boeiends te zeggen, maar ik wilde even laten weten dat ik op je site ben geweest. Fijn hĆØ?

Ik test ook gelijk even of ik inderdaad HTML tags for style mag gebruiken.

Geef een reactie