Herinrichting

Mijn meest ambitieuze plannen leiden meestal tot chaos. Ook nu weer. Ik ben mijn kamer aan het herinrichten. Ik heb een hele hoop oude shit weggegooid. Het voordeel van mijn kamer is dat ie best groot is. Nadeel is echter dat ie daarmee ook meteen gebruikt wordt voor rotzooi dat geen plek heeft in de rest van het huis. Zo neemt een 16-delige encyclopedie die nooit wordt gebruikt natuurlijk asociaal veel ruimte op en alles in een donker hok wegstoppen blijkt niet de oplossing, want juist op zulke momenten heb je net dat ene ding nodig wat achteraan ligt. Enfin, 5 jaargangen Donald Duck en 3 jaargangen Donald Duck Extra (+ luttele vakantieboeken) zijn nu met het oud papier mee. De CD’s zijn verplaatst, boeken opnieuw geordend enzovoorts enzovoorts. Verwacht binnen nu en een week het resultaat van deze grootscheepse operatie. Dan zal ik met foto’s en commentaar dit weblog opleuken.

1 reactie

Ja, ik ben nu bezig om mijn kamer flink uit te mesten. alleen mijn kamer is klein! En vol met koeien spullen (wat ik spaarde) en die gaan allemaal weg. Oude boeken weg, planken weg. Wil de muren wit schilderen en dan verrekte coole posters op hangen. Een bank onder mijn hoogslaper. Mijn dvd speler en stereo anders plaatsen zodat ik een hele coole muziek installatie heb (dvd speler heb ik eigenlijk alleen om dvd’tjes met muziek van mn computer op mn kamer te kunnen luisteren, films heb ik niet).
Maar dit gaat waarschijnlijk toch niet gebeuren.

Kusjes,
Budje.

Geef een reactie