Wat ging ik ook alweer posten

Ik kom thuis. Ik zet mijn computer aan. Ik ga naar mijn log-invoer-pagina. Ik klik op “New Entry” en ineens bedenk ik mij dat ik eigenlijk geen idee heb wat ik nu eigenlijk wil schrijven. Is dit nu een writer’s block, of gewoon een algemene vorm van luiheid?

Vandaag heb ik Jasper gezien. Dat was beter dan ik had verwacht. Toen de CD aangenaam geprijsd bleek te zijn, heb ik mezelf overgehaald die toch maar te kopen. En ik kreeg de gelijkname single “Coming Home” er meteen bij. Een koopje dus. Zonde dat het zo leeg was in het Cultuurcafé…

Verder kom ik nu niet. Een tevreden gevoel geeft het schrijven me nu gewoon niet. Het is zo’n dag dat je gefrustreerd denkt van “ik doe gewoon echt echt echt helemaal niks.” En als je iets probeert raak je alleen maar gefrustreerder. Zelfs nu tijdens het typen heb ik de neiging om de backsplash in te houden… te houden… te houden… Op sommige dagen werkt het gewoon even niet.

Gelukkig is het nu half 11 geweest, en kan ik dadelijk mezelf in bed werpen en morgenochtend fris ende fruitig een nieuwe dag ingaan. Voor nu heeft u allen weer iets te lezen en iets om op te reageren. Ik vond het namelijk stom om nu weer muzieknieuws of een recensie te posten. Na deze log mag ik echter weer iets muzieksachtigs posten. En dat is maar goed ook want ik wil nog recensies schrijven van Feist, Jasper, Lisa Winn, Voltaire, Elliot Smith… Misschien moet ik maar eens even geen CD’s meer kopen. 🙂

1 reactie

Tsja, cd’s kopen doe ik echter niet echt…ik krijg allemaal muziek van iemand, en dat pleur ik dan op mn computer. Ellioth smith is relaxed!!!

Geef een reactie