StudieDipje

Doe ik eindelijk leuke dingen, ga ik mezelf weer afvragen of ik genoeg doe. Ik ben ook echt gewoon Stefan he… Ik kan zelf ook wel ruiken dat ik mijn tijd niet bepaald optimaal indeel, maar ik ben proberen dit te veranderen. Immers, de tentamens naderen langzaam maar zeker, en steeds sneller. Dus even een inhaalslagje, en niet alleen leuke dingen doen…

Over leuke dingen gesproken: Phoenix heeft een nieuw album: “It’s Never Been Like That” en de recensie verschijnt binnenkort hier (als ik al mijn opdrachten gedaan heb en daardoor helemaal into het album ben aangezien het de hele tijd aanstaat.

Vandaag was verder geenszins bijzonder. Dat is alles wat ik er van kan zeggen. Meest opzienbarende feitje was wel dat het bedrijf waar ik bij werk belde of ik weer kon komen, voor het eerst in 1 1/2 maand ofzo, naast het feit dat het college vandaag iets later begon. Morgen is het Diës, maar stiekem hebben we toch gewoon college. Morgenavond is het Diësfeest en ik voel er wel wat voor om voor 5 euro te gaan kijken of Racoon een beetje goed live is, maar aan de andere kant is het daar teringdruk… What to do, what to do?

Geef een reactie