Dag Dinsdag

Dag Dinsdag,

We moeten even praten. Het zit namelijk zo. Ik heb vrij op dinsdag, maar toch af en toe jaarraad. Dat komt niet lekker uit met mijn werk, dat ik af en toe op dinsdag heb. Af en toe, want meestal vergeten ze me te bellen en ik ben toch oproep/uitzendkracht… Vandaag echter had ik weer werk. En jaarraad. Dat conflicteert dan. Dan moet ik om tien over elf de bus pakken, en om negen over half één de bus terug. Zodat ik in totaal 2 uur weg ben, 2 uur salaris, dat is dus 15 euro misloop. Maar daarvoor in de plaats doe ik dan wel vrijwilligerswerk natuurlijk. Zeggen wat ik van de opleiding vind, wat voor problemen er spelen. Maar eigenlijk spelen er niet zoveel problemen. Dus eigenlijk is het een vrij nutteloze bijeenkomst.

Wat ik dan verder heb gedaan? Ik heb op een stuk of 12 computers een programma geïnstalleerd, ik heb een website bijgewerkt, ik heb op een computer windows geïnstalleerd. En ik heb de WK-poule ingevuld. Dat kost me 10 euro, die ik waarschijnlijk niet ga terugverdienen. Maar dat maakt ook niet uit. Wie weet, als ik heel goed speel, zien ze mijn naam bovenaan staan en denken ze “hee, dat is de uitzendkracht!” Misschien dat ze dan nog eens bellen.

Verder, dinsdag, was het vandaag een vrij saaie dag. Er gebeurde niks bijzonders. Ik kwam geen leuke mensen tegen waarmee ik even een praatje kon maken. Over koetjes en kalfjes wellicht. Oké, vanavond moet ik bijles geven, dus mijn avond is niet geheel nutteloos, maar verder… Verder lijkt de avond niet veel te bieden.

Al met al, dinsdag, geef ik je een onvoldoende voor vandaag. Geen grote, maar wel een 5. Mijn leven hoeft echt geen aaneenschakeling van hoogtepunten te zijn, maar een dag als vandaag, die eigenlijk overbodig is, daar heb ik geen behoefte aan.

Of je daar volgende week rekening mee wil houden.

Dankje.

Stefan

2 reacties

Dinsdag was gisteren ook niet echt lief voor mij. Misschien had Dinsdag z’n dag niet en moeten we het ‘m maar vergeven. 😉

Geef een reactie