Ik hou van lekker fris…

Ik hou van lekker fris, ik hou van lekker anders, ik hou van lekker anders lekker fris. Ik hou van bruin ik hou van wit, ik hou van dingen vernieuwen voordat ze aan vernieuwing toe zijn. Ik begin liever aan iets nieuws dan verder gaan met iets bestaands. Hoeveel werk er ook ligt, ik ga liever iets veranderen dan met iets verder gaan. Neem nu bijvoorbeeld mijn Turin Brakes site. Met de eerste versie heb ik het gewoon bijna een jaar uitgehouden. Dat is daarna niet meer voorgekomen. Sindsdien heb ik de neiging om iedere paar maanden een nieuwe versie te maken. Halverwege besluit ik dan dat het toch niet mooier wordt, en uiteindelijk verandert ie maar een klein beetje, maar de point is duidelijk. Ik begin liever aan iets nieuws dan iets ouds helemaal perfect en af maken. Dat is luiheid wellicht. Maar ook frustrerend, want af en toe wil ik gewoon iets heel goeds doen, en dat ik het dan heel lang niet hoef te veranderen ofzo. Dan kan ik dan lekker lui zijn… šŸ™‚

1 reactie

Geef een reactie