In het kader van S.O.G.,

In het kander van S.O.G. (Studie Ontwijkend Gedrag), toch maar even logje over gisteren. Gisteren ben ik namelijk naar de AVA (Algemene Vergadering van Aandeelhouders) geweest, van Young Dynamic. Wellicht denkt u “beleggen”, das echt zo elitair, maar dat is een vooroordeel wat echt uit de weg moet worden geruimd. Er zijn allemaal heel aardige jongeren daar, die heus niet allemaal ouders met 4 huizen hebben, of zich in ieder geval niet zo gedragen. wink.gif Ik “beleg” al heel lang in Young Dynamic, overigens niet met extre winsten, zullen we maar zeggen. En het beleggen houdt vooral in dat ik even in de krant krijg hoeveel geld ik vandaag weer heb verloren, en verder naar bedrijfsbezoeken ga en de mensen tegenkom die er ook in beleggen. Die zijn, zoals ik al eerder meldde, over het algemeen heel aardig.

In ieder geval, vertrouw nooit op de NS. Ik moet zeggen dat ik nooit echt veel problemen had tot dusverre, en ik bouw altijd wat speling in in mijn reizen, wat ook nodig is. Na eerst van Nijmegen naar Arnhem te zijn gereisd, moet ik vervolgens terug via Nijmegen (want er was een aanrijding), naar Breda en aldaar overstappen naar Rotterdam. Zo was ik dik een half uur later dan mijn oorspronkelijke reis zou zijn geweest, ware het niet dat ik nog een trein eerder had genomen. Een uur later dus. In Rotterdam was het vervolgens dik 20 minuten wachten op de tram, maar gelukkig waren daar Erik (+ een vriend, wiens naam mij is ontschoten al heb ik m al vaker gezien), Annelies en Thera. Mijn oude medeboardleden.

De AVA bleek dit jaar nou niet op een dusdanig vette locatie te zijn, al was het wel relaxed in de zon aan het water. Het was ook niet druk. Er zullen niet meer dan 20 aandeelhouders aanwezig zijn geweest + nog wat extra piepeltjes zonder aandelen. Intiem, doch gezellig. Daarna waren er nog workshops (“emotie + verstand + beleggen” en “hoe verdien ik 1 miljoen euro”). Ik nam deel aan Emotie + Beleggen, want dat was op relaxte zitzakken in de zon, en dat was nog best leuk. Ook Jan en Pieter waren er en zo was mijn oude board op Sjoerd en Ester na compleet. Het was gezellig om alle mensen weer eens te zien, al waren er wel weinig mensen van Young Dynamic die ik zelf nog kende, het verloop is blijkbaar groot aldaar.

Na afloop met Roald (volgend jaar wellicht boardlid?) en Sandra (nieuw boardlid) naar Utrecht Centraal proberen te komen, maar dat duurde dankzij een wisselstoring een dik halfuur langer. In Utrecht reed mijn trein ook nog eens niet verder en moest ik wachten op de trein uit Amsterdam Centraal, die ook vertraging had, die daarom niet verder reed dan Arnhem, waardoor ik in Arnhem weer een dik kwartier moest wachten. Al met al waren we rond 5 uur vertrokken en was ik pas rond 9 uur thuis. Wel veel kunnen leren in de trein natuurlijk. smile.gif

Volgens mij zit er nu weinig anders op dan terug te keren naar het terras en aldaar nog even The Discarded Image van C.S. Lewis erdoorheen te jassen.

1 reactie

Achja, de NS… Ik heb er zelden of nooit problemen mee, behalve als ik haast heb natuurlijk šŸ˜› dan vallen er ineens treinen uit enzo -_-

Geef een reactie