Voorspellende gaven (2)

Morgen zal ik de report wel posten, maar ik kan alvast concluderen dat Slagharen (daar kun je veel beleven) een best aardig park is voor kleine kinderen. Natuurlijk is er een achtbaan die over de kop gaat en een lanceerding, maar daarmee is de koek op (en die dingen zijn dan weer te eng natuurlijkmellow.gif). Het was echter wel een gave dag in Slagharen (daar is het altijd feest), we hebben veel op bankjes gezeten, in attracties gezeten, nog meer gezeten und so weiter. Dus als je houdt van: “Lekker spelen, dansen, springen, rennen zweven” dan moet je zeker naar Slagharen (daar geniet je nog het meest – modulatie).

Als kindje van 11 dan. Er waren echt alleen maar bejaarden en schoolreisjes zo leek het. Maar het was wel echt een vakantiedag. En in Drenthe en Overrijssel hebben ze beeldschermen in de bus die de halte aangeven maar het soms niet doen. En Hoogeveen is de place to be. Vandaar ook de vervoersbewijzencontrole op het station met zijn fukking zessen… Er waren net zoveel controleurs als passagiers… Nou ja… We hebben gelachen. Morgen de report dus. En als Sjoerd opschiet misschien wel foto’s en filmpjes. Stel je voor… cool.gif

Mijn voorspellende gaven blijken dus toch aanwezig (zie vorige log). In Nijmegen voorspelde ik overigens dat Lijn 83 op Perron C zou aankomen, Pim zei Perron D. Ik voorspelde, gebruikte aardkrachten en alles. En warempel, Lijn 83 kwam inderdaad op Perron C. Ik had het goed! Alleen jammer dat het de Lijn 83 was die net pauze ging houden. Maar hij reed via perron C, en dat is what matters.

2 reacties

Ey don’t fuck with Drenthe Ja!!! Bedoel, wij hebben ieder jaar TT wat ultra strak is, en waar ik lekker op de fiets naartoe kan..sjalala!!!

kus

Geef een reactie