Drie keer feest!

Drie keer feest.
Ten eerste is mijn moeder vandaag jarig. smile.gif
Ten tweede had ik vorige week aangekondigd op zoek te gaan / zijn naar een kamer. Nog geen dag later ik kreeg ik een tip van een bezoeker (had ik al verteld dat ditisberry een geweldig weblog is?), en gisteren is het contract getekend en de sleutels binnen. In de loop van deze zomer zal ik definitief naar Nijmegen verkassen. Volg het hier wink.gif!
Ten slotte wil ik Budje feliciteren want zij postte zojuist de 100ste comment op mijn weblog. Respect. Overigens zitten we bijna op de 150ste log, maar dat is natuurlijk geen echte mijlpaal. sleepy.gif

Dat was het wel weer. Neem een stuk vlaai, of twee, en vier het!

4 reacties

Tess schreef:

Jeeej!
Gefeliciteerd, gefeliciteerd, gefeliciteerd ^^
Dat heb je goed voor elkaar met die kamer, zo in een weekje..

Jaap schreef:

Gefeliciteerd met je kamer! Hassan vertelde al dat je was langsgekomen šŸ™‚

budje schreef:

Gefeliciteerd!!! Doe je snel zo’n kamer zoeken! Respect!!!

kus

Stefan schreef:

Dank voor de felicitaties :).

Geef een reactie