Hoe ik mijn dagen vul

Ik had eigenlijk een – vind ik zelf – mooie log geschreven, maar die is in het niets verdwenen, die hou je te goed. Daarom nu een exclusieve sneak peak in mijn leven dankzij “Hoe ik mijn dagen vul”.

TV
Het aanbod op TV is redelijk om te huilen. Af en toe is er een middelmatige film op TV, maar verder valt het tegen. Op TV kijk ik heden ten dage:

Trailer Park Boys

Gelegen in een arbeidersbuurt in de buitenwijken van Halifax, Canada ligt het Sunnyvale Trailer Park. Sommigen kleineren het als ‘het toevluchtsoord van de verschoppelingen’. Maar voor Ricky en Julian is het hun thuis, waar ze zich thuisvoelen en hun leven leiden. Dit is een van de juweeltjes van MTV. Julian (links op foto) en Ricky (midden op de foto) vervullen de hoofdrollen. In het begin van de serie komen ze uit de gevangenis en worden ze gevolgd door een cameraploeg. Julian is vastberaden om zijn leven te beteren, maar op de een of andere manier kunnen hij en Ricky niet uit de problemen blijven. Samen bedenken ze een plan om samen op hun 35ste rijk te zijn en met pensioen te kunnen. “Freedom 35” als het plan heet, houdt in dat ze nu enorm veel wiet kweken, dat verkopen aan de gevangenissen en zo rijk worden. Helaas gaat niet alles volgens plan. Zo is er de ex-politieagent Lahey, die toezichthouder van het park is, en zijn assistent Randy (steevast zonder T-shirt). Al met al zit het Ricky en Julian niet mee. Gelukkig is er trouwe vriend Bubbles (rechts op de foto), die er misschien niet snugger uitziet, maar dat zeker wel is. Trailerpark Boys komt iedere donderdag om iets voor half 10 en wordt op zaterdag- en maandagavond herhaald. In de komende aflevering wordt Julian verliefd op de dochter van een rondreizende bijbelverkoper. Als vervolgens Ricky ontdekt dat al hun wiet is verneukt, zijn de poppen aan het dansen. Kijken dus.
Veel previews en meer hier

Doctor Who

Momenteel bezig op Nederland 3. Het briljante aan deze serie is dat ie aan de ene kant heel duur is (veel special effects enzo), maar dat het er toch heel grappig uitziet. In deze science-fictionserie van de BBC reist Doctor Who (momenteel gespeeld door de briljante Christopher Ecclestone, maar in Engeland zijn ze een seizoen verder en daar wordt ie nu gespeeld door David Tennant) door de tijd, samen met Rose om problemen op te lossen, waarbij ze zelf ook steeds in de penarie komen. Rose (gespeeld door Billie Piper) is een Engels meisje van een jaar of 19, die het wel spannend vindt om door de tijd te reizen, maar wel een enorm talent heeft voor afdwalen. Het klinkt misschien stom, maar het is best humor. Christopher Ecclestone is sowieso een briljante acteur die hier een totaal ander soort rol speelt als hij normaal doet. “Fantastic” om het zo maar te zeggen. In de komende aflevering gaan ze af op een noodoproep in 2012, ze komen dan in een museum terecht van een excentrieke zakenman die alles spaart wat met aliens te maken heeft. Hij heeft ook een levende alien – die de noodoproep uitzendt, maar die toch niet heel aardig blijkt te zijn. Uiteindelijk blijken de avonturen waarin ze terecht komen een groter verband met elkaar te hebben (maar daarvoor moet je dus vanaf nu maar iederen zaterdag om 19:00 uur op Nederland 3 kijken.

Muziek
Voor muziek verwijs ik naar mijn muzieklogs.

T-shirts
Ondertussen ontwerp ik T-shirts voor de vakantie, ze moeten heel gaaf worden, maar we zitten een beetje in tijdnood… Later een foto, wellicht, of meerdere, als ze voor de vakantie af zijn…

Radio
Radio zuigt tegenwoordig. Er is volgens mij geen enkele goede Nederlandse zender. Alleen Kink FM lijkt nog te kunnen. Waarom? Waarom?

Eigenlijk is dit een vrij zinloze log, maar ja, die andere log was ook best lang en ik had geen zin om die nu helemaal opnieuw te gaan schrijven. Wie weet, morgen…wink.gif

1 reactie

Wat voor T-shirts ben je aan het ontwerpen dan? Renée en ik willen ook T-shirts maken, met de baron van Bassie en Adriaan erop, die een telefoon naar de haaien helpt. Als mijn tekenkunsten me niet in de steek laten, wordt het misschien heel cool 😉

Zo af en toe kan ik met 3FM ook wel door één deur hoor.. Het ligt aan het tijdstip waarop je de radio aanzet, denk ik. Zaterdagmiddag, top 50, daar word ik ook niet echt vrolijk van.

Geef een reactie