Vakantie

Wanneer ik op vakantie ga, staat dat altijd garant voor een leuke tijd. Vaak de leukste dagen van het jaar. De vakantie naar Lido Di Jesolo in Italië behoort tot de absolute hoogtepunten van 2005. Toch kijk ik altijd met gemengde gevoelens naar de vakantie: Wordt het wel net zo leuk als vorig jaar? Wat als er iets gebeurd? Wat als er iets misgaat? Wat als… als… als…? Kortom, gezonde spanning.

Morgen is het zover. Naar Corsica dit maal. Een bijzondere locatie, wellicht niet de doorsnee jongerenbestemming. De onzekerheid, hoe gaat het ditmaal lopen. Coole mensen? Niet-coole mensen? Kutcamping? Te heet? Teveel regen? Alles kan. Maar het komt vast goed dankzij Pimfandisjo (scha zal er helaas niet bij zijn)!

Over een dag of 10 vind je hier een uitgebreid verslag.

Ik groet u.

*snif*
We hebben gelachen.

2 reacties

Geef een reactie