Verhuizen

Verhuizing.jpg

De logs komen nu even in een wat minder grote frequentie dan voorheen, ook al is het vakantie, allemaal vanwege de verhuizing. De verhuizing naar Nijmegen. Ik verlaat Limburg en ga opnieuw naar het Noorden. Volgens mij eindig ik in Groenland ofzo, gezien het feit dat mijn leven zich steeds noordelijker gaat afspelen. Eerst in het ziekenhuis in Maastricht, toen in Herten bij Roermond en vlak voor mijn 7de verjaardag naar Ottersum, waar ik tot op heden woonde.

Het verschil met voorgaande verhuizingen is dat ik er dit keer zelf voor kies. Het zelf doe. Het zelf regel. Dat is wel raar. Ik ben niet de typische persoon die de handjes even uit de mouwen steekt en de boel regelt en dan 2 dagen later op zijn kamer zit. Ik hou van uitstellen, weet je nog…

Gisteravond heb ik de lade onder mijn bed uitgeruimd. Erin lagen spullen. Stripboeken, schoolspullen, herinneringen aan concerten en andere momenten uit mijn leven. Alles ging in de doos. Het gaat niet allemaal mee, maar om het allemaal weg te gooien… Dat is ook zo rigoreus. Het voelt raar mijn zolder te verlaten en het dadelijk allemaal zelf te doen. Mijn familie en Ko blijven achter. Dat is ook raar. Maar is dat een reden om het dan maar niet te doen?

Het voelt als een afscheid, maar het voelt denk ik ook “zwaarder” dan het is. Het is ten slotte maar een halfuurtje verder naar het noorden. Dan ben je er al. Het is niet zo dat ik in Groningen zit, of Den Helder ofzo. Het is Nijmegen. De bussen gaan (buiten de vakanties dan) minstens 2x per uur, in de spits 4x per uur.

Starship myself to an island paradise guided by stars.
Given the chance I would leave this place on a rocket ship for Mars.

Take away your room back and your cowboy lies, my refilled bottle of skies.
Because I’m sick and I’m twisted, like a sunday massacre.

Stop me before I die

1 reactie

Geef een reactie