Alles gaat kapot hier

– De harde schijf van de computer.
– De afstandsbediening van de TV.
– Het lampje van de magnetron.
– Het moederbord van de computer.
– De magnetron (met nieuw lampje)
– De nieuwe afstandsbediening
– De windowsinstallatie van de computer.
– De printer.

Het lijkt wel Murphy’s Law… Laten we maar afkloppen… *klopt af*

Ik weet wel dat ik snel internet en/of TV moet hebben op mijn kamer, want anders ga ik me daar vast dood vervelen (als ik niet bezig ben met studeren en sociaal zijn, natuurlijk). En dan word je toch gevoelig voor de aanbiedingen van StudentMobiel.nl. Eigenlijk kan iedereen ouder dan 18 (Orange ouder dan 16) er kopen, maar het heet dus studentmobiel.nl. En daar hebben ze van die idiote aanbiedingen zoals “Telefoon + computer gratis bij 2-jarig abonnement”. Daar word je dan toch gevoelig voor. Zo hebben ze nu een telefoon (Nokia 1610 ofzo, niet bijzonder, gewoon een basimodelletje met kleurenscherm) + 27 inch LCD TV (of Laptop). Maar ja, STEL dat ik het zou doen… Een student met een LCD TV… Die wordt toch ZO gejat? Het zou natuurlijk wel gaaf zijn, maar om het nou om die TV te doen… Toch maar niet dus. Bovendien kan ik beter nog even wachten, nu alles kapot gaat, wie weet slaat het over op mijn kamer. (*klopt af*)

Overigens hebben we nu eindelijk een DVD-speler die op de TV aansluitbaar is. Dus nu kan ik ook DVD’s kijken op TV. Alleen jammer dat al mijn coole DVDs in Nijmegen liggen onder het motto “ik kan ze net zo goed meenemen, wij hebben toch geen DVD-speler”.

Enfin, je maakt nog eens wat mee. Volgens mij had ik nog een mooi bruggetje waarmee ik wilde eindigen, maar die houden jullie dan maar te goed. Ik moet immers ook voor herkansingen leren :(.

Geef een reactie