Wilde plannen

Nu heb ik het druk, maar dadelijk, na de hertentamens enzo, gaat deze site op de schop. Hij wordt nieuw, hij wordt anders, hij wordt vet “chill”. Nou ja, laat ik niet te hard van stapel lopen.

Er komt een geheel nieuwe “look”. Het deign wat ik nu heb gaat op de schop. De extreem grote kop was al verdwenen, maar nu gaat het helemaal anders. Ik zit te denken over bruin (zie ditisstefan.nl), maar ik ben er nog niet over uit.

De afgelopen vakantie heb ik af en toe wat geklooid met het programma waarin ik deze log schrijf en ik heb ontdekt dat sommige dingen makkelijker kunnen dan ze nu zijn. Daarnaast heb ik bedacht, dat ik sommige dingen veel te moeilijk heb willen doen.

Neem nu bijvoorbeeld mijn fotoalbum. Ik moet zonodig weer een heel nieuwe site ervoor maken. Het is allemaal veel makkelijker te doen als een gewone log van mijn website in een categorie. Dan heb je toch nog een fotoalbum, maar dan anders.

Verder komt er een soort van podcast. In het afgelopen jaar heb ik al af en toe een report gepost, maar vanaf nu gaat dat vaker gebeuren (veel reports haalden de site niet – dat gaat in de toekomst niet meer voorkomen).

Dus eigenlijk:
– een nieuwe look
– meer foto’s
– meer geluid

En misschien nog wel meer dingen waar ik nu even niet op kom.

Iemand nog suggesties?

1 reactie

Geef een reactie