Handig / Niet handig

Even een update dan maar… Druk druk druk…

Handig:
T-padzzzz kun je toch vaker dan 1x gebruiken, mits je niet te lang wacht (anders is t niet meer lekker).
– Dat vanavond mijn nieuwe oude fiets wordt gebracht, samen met een slot, kapstokken, spijkertjes, hamer, boor en ander materiaal om mijn gordijnen steviger te bevestigen.
– Dat in het geleende exemplaar van de Hitchhiker’s Guide alle 5 de delen staan.
– Dat het eigenlijk heel eenvoudig is om het printerbetaalsysteem te omzeilen in het MMS (multimediastudiecentrum) door niet een printer in het MMS te kiezen, maar een printer waarvoor je niet hoeft te betalen, op een voor jou toegankelijke plek (bijvoorbeeld op de 7de verdieping van het Erasmusgebouw :P). Nu moest ik die printer sowieso hebben, maar het biedt natuurlijk wel mogelijkheden….

Niet handig:
– Dat de Google toolbar iedere keer als je inlogt op de universiteit even laat weten dat ie zichzelf heeft geupdate. Iedere keer.
– Dat iedereen de Universiteitsbibliotheek als informatiebron gebruikt, dan heb je al snel dat het enige boek dat je nodig hebt is uitgeleend.
– Dat ik nog geen internet op mijn kamer heb.
– Dat op 14 november I Am Kloot in de Melkweg staan (in Amsterdam) en dat ik op 15 november om 8.45 uur college heb.
– Dat dat boek van de 5-delige Hitchhiker’s Guide zo dik is, dat leest niet handig in bed.
– Dat de nieuwe collegekaart dit jaar samen met een zogeheten registratiekaart komt, waardoor je ze in een apart hoesje bij elkaar moet voegen en ze dus niet even in je portemonnee bij elkaar kunt doen.
– Dat ik niet weet hoe ik goede muziek op een educatief-verantwoorde manier in de miniles (20-25 minuten) kan sneaken, die ik aanstaande maandag ga geven. Hij mag overal over gaan, als je er maar iets van leert. Het moet dus nuttig zijn en ik denk niet dat een complete biografie van Turin Brakes zo leerzaam is voor de gemiddelde mens. Suggesties zijn welkom.

Leave all this misery behiiiiiiiiiiiiiiiind.

4 reacties

* Om je Hitchhiker’s Guide probleempje op te lossen: bestellen bij Bol.com: alle 5 de delen (5 aparte boeken) voor maar 8 euro. Koopje.
* Ik wou zeggen dat je na IAK best hier in C’cum crashen kan, maar misschien is dat niet zo bijzonder praktisch, als je alweer zo vroeg les hebt.
* Suggestie: Kun je niet iets doen over beeldspraak/metaforen in hedendaagse muziek of iets in die richting. Dan richt je je in het bijzonder op Turin Brakes of meer bands en bespreek je dingen als “light up my life like a very last cigarette” of “.. as I slowly turn to house dust”.. Misschien nog steeds niet erg nuttig, maar misschien nuttiger en boeiender dan een TB-biografie šŸ™‚
Succes ermee in ieder geval!

Al leek het misschien een beetje op een bevel, het was toch echt een advies, dat over Artemis Fowl..
Maar dat ‘magnifiek’ met caps-lock aan, dat meende ik wel.

Artemis Fowl zal ik uitchecken zodra ik de andere 4 delen door heb gewerkt :).
Bedankt voor het chrash-aanbod, maar ja, das dus niet echt een verbetering nee :). Theoretisch gezien kan ik de laatste trein van 23.47 uur nemen. Dat wordt het dan denk ik…
Ik denk dat ik toch maar probeer met het huidige boek door te gaan, want 8 euro is toch weer 8 euro he :P.
Mijn les wordt denk ik idd iets met poĆ«zie gok ik. Het begint vorm te krijgen… wie weet wordt het nog wat.

Geef een reactie