Het ziiiiit niet altijd meeeee

Het ziiiiit niet altijd meeeeeeeee
Soms komt er geen band, soms komen er tweeeeeeeeeeeee

(Stefan Meeuws – 2006)

In de week van 13 november komen er twee acts die ik wil zien.

I Am Kloot komt eindelijk, na 1 jaar, weer naar Nederland (ze treden op in London, Manchester en Amsterdam – en ook alleen op die plekken- ter promotie van de BBC Radio 1 John Peel Sessions CD die op 30 oktober uitkomt). Alleen jammer dat ze op 14 november komen, de dinsdag. De dinsdag is namelijk wel mijn vrije dag, maar ook de dag voor woensdag, de dag dat ik om kwart voor 9 college heb. Dan zou ik de laatste trein terug moeten halen. Misschien wel haalbaar, maar niet überrelaxed.

Fionn Regan komt ook voor het eerst sinds 2003 ofzo naar Nederland, maar hem heb ik nog NOOIT gezien. En nu komt ie dus. Naar het Crossing Border festival. Op 16 november. Heel cool van hem. Dat is namelijk een donderdag. En das de dag voor vrijdag. En das normaal geen probleem. Maar DIE vrijdag moet ik naar een congres in Gent. Niet omdat ik het leuk vind, maar omdat het fukking moet. En dan moeten we vroeg weg. Is niet cool. Maar misschien moet ik dan maar via Den Haag gaan…

Andere suggesties zijn welkom.

2 reacties

Wees blij dat je misschien überhaupt kan. Ik mag niet naar i am kloot…waarom? Doordeweekse dag…amsterdam…gaat niet lukken vanuit Assne…:-(

Kusje

Ik ken het verschijnsel. Heb al nee moeten zeggen tegen de Kaiser Chiefs (jammer, maar geen ramp) en ga als ’t goed is wel naar I Am Kloot (14 november) en The Killers (16 november). En 15 november moet ik een 2000-tot-2500-woorden-tellend- essay inleveren. Beetje jammer..
Maar zoals je zegt 😛 zit het niet altijd mee…

Geef een reactie