Over, Peter & The Wolf hè…

Kings of Convenience zonder sneeuw
Jack Johnson zonder Hawaii
Badly Drawn Boy zonder strijkers
Turin Brakes zonder de 2de gitaar

Maar met Peter and The Wolf

Het is lang geleden dat ik zo’n lekkere muziek heb gehoord.

Slowdown (MP3)

Meer op hun Myspace

6 reacties

budje schreef:

Waarom heb jij zo’n goede muziek smaak?? (En ik automatisch ook ;))

kusje

Stefan schreef:

Het gaat vanzelf… Het gaat vanzelf… 😛

Tess schreef:

DANKU. Ik vind het ook geweldig.
Tot dinsdag! Weet je trouwens nog een leuk cadeau? 😀

Administrator schreef:

Hmm, goede vraag, een CD-bon zou standaard zijn, het is net te vroeg voor de nieuwe Kloot CD, dus ehm… dat ene boek wat je me laatst aanraadde (ik weet niet of da duur is? – en tis niet de hitchhiker’s guide, da andere, staat ook ergens tussen jouw comments), of een goeie cd die ik nog niet heb… Maar misschien weet je niet wat ik heb… We kunnen ook in Nijmegen naar de CD-zaak gaan en daar voor elkaar een vette CD uitzoeken, maar misschien zijn we dan uren bezig laakmaarzeggen :).

Jeroen schreef:

Kijk eens aan, mijn vriendin heeft Peter en de Wolf gespeeld met haar blokfluitensemble… 😉

Administrator schreef:

Ik neem toch aan dat dat het muzikale sprookje is ;).

Geef een reactie