Vet fanatiek

De laatste tijd ben ik weer vet fanatiek bezig. De schrijfopdracht van Tekstanalyse was dan slechts 1 1/2 uur van tevoren af, hij was dan ook wel echt fatsoenlijk af en ik heb het idee dat ik de plank niet extreem heb misgeslagen. De zinsontleding toets die ik recentelijk heb afgenomen had ik ook ruimschoots voor de deadline nagekeken en vandaag raas ik werkelijk door de syllabus heen die ik aan het corrigeren / opmaken ben. Het gaat lekker. Het gaat top. Maar het tempo moet wel nog even worden aangehouden. Ik moet nog
– 4HAVO-toets nakijken (voor dinsdag)
– A-feestnotulen maken (voor dinsdag)
– Recensie schrijven (uiterlijk dinsdag)
– I Am Kloot CD kopen (uiteraard vandaag nog)
– Floorballen met Pim ende Jordi (vanavond)

Verdere hoogtepunten deze week:
– Syllabus naar drukker (dinsdag of woensdag)
– Stage (dinsdag en donderdag)
– Vergadering A-feest (donderdag)
– Vergadering SVN (donderdag)
– Werken (vrijdag / zaterdag)
– SVN-site af (dinsdag?)

Vogeltje wat zing je vroeg, is de dag niet lang genoeg?
Nee! De dag is altijd veel te kort omdat het pas na 5’en echt gezellig wordt! La la la…

5 reacties

Ik doe lekker tot maandag niks meer šŸ˜› Lieke is in staking! Anders wordt het natuurlijk evenwicht verstoord, he. Met zo’n fanatiekeling als jij!

Geef een reactie