PIMFAN(DI)SCHASJO Report: The Departed

The Departed Report

Hip als Pimfanschasjo is, gingen we gisteren naar The Departed (IMDB). Met Leonardo, Jack en Matt. Vet cool! Het was best een gave film en we raden hem ook aan iedereen aan! Dus. Check ook de report, want daarin vertellen we uiteraard niet hoe die afloopt? Of wel? Of niet? Of wel? en zijn we getuige van het feit hoe Sjoerd bijna zuursel drinkt en hoe gezellig het wel niet was om kwart over 1 des nachts… Toch jammer dat onze bedenksel voor de foute serie “Passie en Adriaan” (wat een hele andere inhoud geeft aan uitroepen als “ADRIAAAAAAAAANTJE”, “Bal gehakt, Frikandel speciaal”, “Altijd blijven lachen” en “want het avontuur gaat verder, ja er komt nog heel veel meer…”) pas NA afloop van de report boven kwam borrelen. Maar die moet u er maar even bijdenken.

Geef een reactie