Mijn buren hebben draadloos internet,

en ik heb een draadloos internetontvanger. Afgelopen woensdag kon ik het wachten op officieel eigen draadloos internet niet meer aan en kocht ik zo’n mooi apparaatje, waarmee je je eigen netwerk kan zien en zo dus internet hebt. Je kunt echter ook het netwerk van de buren vinden, of van de buren van de buren, afhankelijk van hoe sterk je apparaatje is en hoe slecht beveiligd hun netwerk. Enfin, er zijn blijkbaar nog steeds piepeltjes die het niet erg vinden dat de rest van de buurt van hun netwerk gebruik maakt. Het werkt niet altijd even vlekkeloos en even snel, maar voor die prijs (gratis) mag ik niet klagen.

Het heeft zo zijn gevolgen, draadloos internet. Het plan Freedom 35 (vrij naar Trailerpark Boys), rijk zijn op je 35ste en niet meer hoeven te werken enzo, kan worden bijgesteld naar Freedom 25. Ik voorspel een glansrijke internetcarrière. Enkele van mijn wilde plannen:

– Big Stefan: 24 uur / 7 dagen per week webcams in Stefans kamer. Ik ben er natuurlijk niet altijd, maar het is natuurlijk vet cool en met advertentie inkomsten ben ik natuurlijk zo binnen.

– Stefan-chat: chatten (met microfoon) met Stefan, vraag hem je wijsheden.

– StefanTV: het vervolg op webcams: mijn eigen digitale TV-zender, met programma’s over mijn persoon, mijn bezittingen (zo wordt vooral de serie over postzegels van auto’s een groot succes), de actualiteit in de wereld van Stefan en reports op locatie.

– StefanRadio: als je een TV-zender hebt, moet je ook een radiozender hebben! Dus.

Ik loop binnen, ik voel het. Uiteindelijk word ik gevraagd voor Hollywood films en dan zal ik in mijn dankwoord de anonieme eigenaar van het draadloze netwerk in de straat bedanken! Want zonder die eigenaar had ik dit alles nooit gekund!
Wel nog even een webcam kopen…

7 reacties

Enkele suggesties:

Stefan Merchendise: mokken, schorten, t-shirts, spandoeken, pennen, van die ‘snowglobes’ (Waar als je schudt sneeuw gaat fladderen), Posters, kaarten, sjaals, asbakken (die kunnen ook niet ontbreken), bowlingballen… ect ect.

Natuurlijk zijn rondleidingen door je stulpje ook een must. Maar daar huur je natuurlijk iemand voor in. Want ja, geld zat 😛

Geef een reactie