Alles, geshuffled

Ik heb mijn MP3-speler gefixt, samen met mijn vader, ik geef het toe, maar toch…

Hiertoe kan ik nu gewoon weer luisteren zonder dat ie om de haverklap uitvalt als ik een liedje skip. Ironisch is dat ik dan ook nu wederom mijn MP3-collectie ben gaan luisteren zonder te skippen. ALLES. Dus ook The Backstreet Boys die ik allang had moeten verwijderen en hele slechte nineties. Wel geshuffeld, anders krijg je 400 Turin Brakes liedjes achter elkaar (nee, ik overdrijf niet). Toen net Total Touch langskwam, bedacht ik dat het briljant was om eens hele goede en slechte nummers uit de playlist te nemen en die te bespreken. Het klinkt heel saai, dat is het vast ook, maar wen er maar aan. šŸ™‚ Een combinatie van leven en muziek, die toch echt onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden…

Deze keer:
(15/2737) Total Touch – I’ll Say Goodbye
Jaja, Total Touch! Deze hit komt van Hitzone 3. Dit is de enige Hitzone CD die ik heb. Waarom ik deze heb? Toen deze CD uitkwam, gingen we vlak daarna met groep 8 van de basisschool op kamp in Maashees. Een klasgenootje had toen Hitzone 3 bij zich en die hebben we toen zo vaak gedraaid aldaar, dat ik hem toen we terugwaren ook moest kopen. Op Hitzone 3 staat niet alleen Trijntje Oosterhuis, maar ook bekendere en minder bekendere hits als Casanova (van Ultimate Kaos), Afscheid (Volumia), Horny (vraag me niet van wie, die heb ik maar niet op MP3 geript, al is de versie met de Dandy Warhols best okĆ©) en natuurlijk 5ive met You’ve Got The Feeling. Op datzelfde kamp maakten we een van de meegegane docenten ook nog een keer heel vroeg wakker met de Boerenmeiden van ’t platteland (volgens mij een parodie op de Spice Girls). Helaas staat deze dan weer niet op Hitzone 3, noch op mijn MP3-speler. Als iemand over dit nummer beschikt, gelieve het mij toe te zenden. Dank!
Deze hit is trouwens op mijn iRiver terecht gekomen omdat ik wat meer bekendere muziek erop wilde zetten toen we op vakantie gingen, voor de mensen met een minder verfijnde muzieksmaak. Het bleek niet afdoende…

6 reacties

[…] Af en toe komt er dan zo’n liedje langs als je alles op shuffle zet (het nummer in de lijst weet ik helaas niet meer, maar het past een beetje in de traditie van deze log). Het is geen heel bijzonder liedje, maar INEENS past het dus in de situatie waarin je zit. Het hoeft niet eens helemaal te passen, maar het eerste stuk in ieder geval. Of het middenstuk. Of het slot, for all that matters. Of Ć©Ć©n regel ergens op 30%. In ieder geval. Ik vond hem wel toepasselijk op mijn soms Studie Ontwijkend Gedrag (dat ik op zich dan weer probeer te ontwijken, maar dat lukt niet altijd – nu even niet bijvoorbeeld). […]

Geef een reactie