kunnen jullie allemaal (allemaal!) deze week nog luisteren naar de tweede Sessions EP (Sessions #2). Deze week wordt ie opgenomen en gereleased, de tracklist is (waarschijnlijk) als volgt:

01 A Song For Christmas (of: State I’m in)
02 Forseeing Me
03 True Bits In Your Lies (of: A Rushed Day)
04 Joyless
05 If You Ever Go Away

Voor degenen die niet bekend zijn met het fenomeen Sessions. Iedere zoveel tijd speel ik wat door mij geschreven nummers in mijn kamer in één take, achter elkaar door, zonder fouten te verbeteren enzo, gewoon spelen. En dat neem ik dan op. Met mijn MP3-speler, ik heb immers geen geld voor dure apparatuur. 30 april kwam de eerste uit, nu dus de tweede. Hij is gewoon gratis van deze site te downloaden en te beluisteren. En dan is het bedoeling dat je lovende feedback geeft en het al je vrienden vertelt, zodat die dat op hun beurt kunnen doen.
Dus, dan weet je dat vast.
30 November.

Previous ArticleNext Article
Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

W.

Waar doe ik het nog allemaal voor?

(klik om te vergroten)
(klik om te vergroten)

Mijn Engelstalige, puur voor archief redenen online zijnde blog trekt iedere dag een aanzienlijk schare bezoekers dankzij Google en één post over een ukelele. Loop ik me hier uit te sloven, terwijl mijn Engelse blog met minder moeite praktisch net zo veel bezoekers trekt. Toch maar weer in het Engels gaan bloggen dan? Dank u Google, maar dat had twee jaar eerder gemogen, toen ik de post schreef bijvoorbeeld…