Als het allemaal een beetje meezit,

kunnen jullie allemaal (allemaal!) deze week nog luisteren naar de tweede Sessions EP (Sessions #2). Deze week wordt ie opgenomen en gereleased, de tracklist is (waarschijnlijk) als volgt:

01 A Song For Christmas (of: State I’m in)
02 Forseeing Me
03 True Bits In Your Lies (of: A Rushed Day)
04 Joyless
05 If You Ever Go Away

Voor degenen die niet bekend zijn met het fenomeen Sessions. Iedere zoveel tijd speel ik wat door mij geschreven nummers in mijn kamer in één take, achter elkaar door, zonder fouten te verbeteren enzo, gewoon spelen. En dat neem ik dan op. Met mijn MP3-speler, ik heb immers geen geld voor dure apparatuur. 30 april kwam de eerste uit, nu dus de tweede. Hij is gewoon gratis van deze site te downloaden en te beluisteren. En dan is het bedoeling dat je lovende feedback geeft en het al je vrienden vertelt, zodat die dat op hun beurt kunnen doen.
Dus, dan weet je dat vast.
30 November.

Geef een reactie