Kerstvoorbereidingen

Kerstkaarten versturen is een dure aangelegenheid. Bovendien kost het veel tijd, vergeet je altijd iemand en is het moeilijk om een originele tekst voor eenieder te verzinnen.
Daarom doe ik het dit jaar anders. Dit jaar komt er één digitale kerstkaart, die wordt gepresenteerd al hier en in de inbox van de mensen in mijn adresboek. Daarnaast verstuur ik enkele kaarten aan mensen die ik niet zo vaak meer spreek of mensen die ik nooit meer spreek. De andere mensen WENS ik wel fijne feestdagen. En die krijgen natuurlijk wel de digitale kerstkaart.

Afgelopen donderdag is de fotosessie ervoor gehouden, bij de kerstboom, net als vorig jaar, en ik ben bezig met het ontwerp en de inhoud ervan, dus bereid je maar vast voor op een mooie kersttoespraak, ook net als vorig jaar.

Gezien de drukte denk ik wel dat de (digitale) kaart niet voor volgend weekend op je (digitale) deurmat belandt, desondanks… Dan weet je ook dat vast.

Ik heb ondertussen alvast ontdekt dat je de BBC1 vooral niet moet overslaan bij het kiezen van programma’s om te kijken tijdens de kerst en nieuwjaar… Naast de Doctor Who Christmas special (met de best wel grappige Catherine Tate als Runaway Bride en natuurlijk de geniale David Tennant. Daarnaast loopt Robin Hood gewoon door op de zaterdagavond, is er een Little Britain abroad Christmas Special (If you want to buy a pet, you go to a pet shop. If you want to buy a pet shop, you go to a pet shop shop. If you want to buy a pet shop shop, you’re just being silly.“) en het kostuumdrama The Ruby in the Smoke.

Kijk voor das komplett Übersicht auf dem BBC1 website.

De Nederlandse TV heeft vast ook boeiende dingen, maar die maken er (op TV althans) nog geen reclame voor (en dan heb ik de films nog niet eens genoemd. Hoewel die nou weer niet zo cutting edge te noemen zijn).

1 reactie

Geef een reactie