Stefan? Nee, andere Stefan (1)

Dé Stefan is natuurlijk niet de enige Stefan op internet. Om te voorkomen dat u in de toekomst per ongeluk naar de verkeerde Stefansite gaat, wijs ik u in deze nieuwe rubriek op deze sites, zodat u niet voor schokkende verrassingen komt te staan. Oftewijl: Stefan? Nee, andere Stefan
Vandaag behandelen we de Stefan van Stefan4you.nl, surft u mee?

(als u bent uitgelachen, en terwijl de hit “Wat ik Voel” nog meespeelt op de achtergrond in het andere scherm):

Ik wil geen kleine mensen beledigen, maar heeft ie nu op de homepagina een stoel ergens opgezet en is ie daar half op gaan zitten? Serieus… Je moet een echt hoge stoel hebben wil je die pose kunnen doen, of je moet heel klein zijn…

Enfin, ondanks dat zijn kleding het doet vermoeden, maakt Stefan geen urban, maar muziek met een up-tempo sound. De nieuwste hit “Wat Ik Voel” is “Echt een liedje over de liefde dat ook nog eens lekker blijft hangen.” Maar ik moet m nageven dat ie wel al 3 singels (let op de spelling) heeft uitgebracht! Hij is echt een “veel zijdige zanger” (veel zijdig?). En hij staat boven mij op Google…

Serieus, ik had geen betere Stefan kunnen vinden om deze rubriek mee te openen… Volgende week weer een andere Stefan… Het wordt FAN-TAS-TISCH. Om het met (andere) Stefan te zeggen:

Wat ik geef
Wat ik doe
Het heeft allemaal ’n betekenis

Na de break de briljante (uitgebreide versie van) de biografie van “Stefan”, die van de site van zijn boekingsbureau komt. Hij is extra hilarisch omdat die site NOG meer spel- en stijlfouten bevat (je komt er via de de contactpagina bij “link’s” :D) …
Jeej… Spaar ze allemaal!

Ter verduidelijking: cursief staat mijn flauw bedoelde commentaar :P. Vet gedrukt een aantal erge fouten (maar niet allemaal). De opmaak is verder intact gebleven. Dit is dus geen open brief aan zijn fans, maar zijn officiële biografie… Dat je het weet…

Hallo mensen

Bij deze wil ik me even voorstellen (fijn)
Ik ben 29-7-1973 geboren te Tilburg,
en mijn ouders bedachten toen de naam Stefan voor me.
En ja die naam draag ik nog steeds bij me.
(verrassend…)
Op een leeftijd van 19 begon ik interesse te krijgen voor muziek
(waarom hier een enter?)
Dit omdat mijn vader toen ook volop bezig was in het muziekwereldje (zet op zijn minst een punt aan het eind van deze zin)
Hij zong in een trio genaamd Brabants Trio gaf dansles en draaide disco (en dat noem je muziek?)
Toen hij eenmaal gestopt was met het Brabants Trio is hij verder gegaan als duo met zanger Ronny Vee en dat samen werd duo Sjeron. (mooie zin, mooi!)
Toen is het ook allemaal stilletjes aan begonnen (ik dacht even dat je zei dat het toen stil werd, maar helaas)
Ik ging zo af en toe een keer mee om te kijken naar hun optredens (tis toch je vader he)
Eenmaal weer thuis dacht ik verdomme dat kan ik ook (dat kan ook iedereen – aanhalingstekens zetten daarentegen…)
En ja hoor elke keer als mijn ouders weg gingen liep ik naar boven toe en zette het geluid aan en begon te zingen met het vervolg dat ik ook mee ging optreden samen met duo Sjeron en zanger Gerbrand.
En waren we niet weg oefende Gerbrand en ik op zijn slaapkamer met de ramen open zodat de buren mee konden genieten (lekkere zin ook, let ook op de werkwoordspelling)
(niet altijd dus genieten hahahaha ) (waarschijnlijk genoten ze per definitie niet)
Ook de Talenten jachten (Stichting Onjuist Spatiegebruik!!) liep ik af en won ook nog in 1995 het groot festival van het levenslied in Tilburg met zo’n 30000 bezoekers (dat was met een woord geweldig om mee temaken ) (hoeveel woorden zei je? – mooie samentrekking trouwens)
Ook leerde ik in die tijd Marc Daniels kennen en die heeft me
de fijne kneepjes geleerd (van het schrijven? het onjuist invoegen van enters?)
Dankzij hem luister ik heel anders naar de muziek en leerde om met gevoel en emotie te kunnen zingen (je leerde jezelf te negeren?)
Want dat kan hij als geen ander . (fijn die punt – wat kon ie precies als geen ander?)
(inmiddels een grote vriend die erg veel betekent voor me) (*snif*)
Ook zorgde hij ervoor dat ik een eigen liedje kreeg met de Titel Heel alleen die hij had geschreven voor zijn moeder (en daarom was het jouw eigen liedje?)
En wat denk je 1996 kwam de singel uit , (meid! ga weg! nee? Echt!?)
en Stefan was opeens te horen bij Radio Noordzee,
en stond maar liefs 17 weken lang in de playlist (low rotation zeker?)
en had drie tv optredens mee gemaakt. (Omroep Breda?)
En nu in 2004 zing ik nog steeds met liefde en plezier (maar zonder veel succes?)
Ik ben inmiddels 7 jaar getrouwd met een schat van een vrouw Amy en heb twee geweldige kinderen Justin en Celine (en die gaan ook zingen?)
Huisje boompje beestje is me dus goed gelukt (nu de rest nog)
Ook ben ik in 2003 gestart met een Home Studio samen met mijn neef en vooral goede vriend Gerbrand (vandaar ook de naam G&S Studio) (oh! haha! Ik dacht al!)
dat ook nog eens erg leuk gaat (fijn voor je, mag ik een keer wat komen opnemen?)
We hebben best veel te werken en leren veel zangers (ik voel een onnodige enter aankomen…)
en zangeressen kennen (als je huisjeboompjebeestje daar maar niet achterkomt)
En menige CDeetjes zijn al uit gebracht (grappig, dat verkleinwoordje)
Dus die jongens droom is ook uit gekomen
Nu heb ik nog een echte streven en dat is een hit willen scoren (live the dream!)
Dit om mijn verhaal als zanger af te kunnen ronden en later te kunnen vertellen aan mijn kinderen dat ik ooit een keer wat bereikt heb als zanger (hij is in ieder geval wel realistisch) (ook doe ik het voor mijn ouders Sjef en Annemie die nog steeds alles ervoor over hebben en er ook echt alles voor doen
om mij naar de top te kunnen brengen) (zo hoort het!)
Mocht het niet lukken heb ik het altijd nog geprobeerd (zo is het maar net, niet geschoten is altijd mis en van zwartkijken word je ook niet lichter)
en heb ik het altijd nog met liefde en plezier gedaan (en dat is ook heel belangrijk)
Ik hoop dat jullie een klein beetje de indruk hebben gekregen van wie ik ben en wat ik doe en wens jullie verders veel liefde en plezier toe in het leven (ook al is er wel eens wat verdriet) (je zou levensliederen moeten gaan zingen!)
Treur niet teveel —— maar geniet (dank, voor deze wijze woorden!)

Veel liefsssssssssssss Stefan (weet je wat gaaf zou zijn, als je die “Stefan” aan dat “liefsssssssssssss had vastgeplakt, nou ja, volgende keer beter? Toch?)

*Snif* zo eerlijk, zo oprecht.

13 reacties

Dat doe ik in het nieuwe jaar, want de mastercd waar ie op staat ligt in Nijmegen… Maar hij is echt de moeite waard. Vooral het moment waarop ik over een beekje spring :D.

SITE IS NIET DOOR Stefan gemaakt
met een beetje goede ogen zie je wanneer hij opstart TCS computer service staan
Dat is de maker
verders veel suc6
Owja blijft een super zanger

En daar ben je dan trots op? Ik ga er ook niet vanuit dat iedere Stefan zijn eigen site maakt…

De site op zich is ook niet zo slecht hoor, ziet er best aardig uit, alleen TCS had op zijn minst de moeite kunnen nemen wat spelfouten uit de tekst te filteren.

Ik oordeel dan ook niet over zijn kwaliteiten als zanger, het is niet mijn stijl / soort muziek (wat misschien duidelijk werd), ik oordeel slechts over de site.

hoe dan ook wat men van de site vind ,moet ieder voorzich weten.maar dat het een top zanger is weet ik zeker.
ga lekker zo door stefan als je dit leest ik ben een heuse fan xxxxxxxxx

Geef een reactie