Het is niet erg, toe maar…

Iedereen heeft wel eens angst. Ik ben ook heel erg bang voor dingen. Best veel dingen zelfs. Er zijn mensen die kunnen bevestigen dat ik bang ben voor:

– achtbanen en andere dingen die snel gaan.
– enge films
– enge stukjes in niet enge films
– enge dingen
– mannen in donkere steegjes
– honden
– evil beesten
Nu ik zo openhartig ben geweest, kunnen jullie dat ook mooi zijn. Ik weet dat er veel lezers zijn met “reageerangst”. Allemaal mensen die zeggen dat ze mijn log lezen, maar ondertussen niet reageren. En dat is zonde. Want dat is niet alleen niet goed voor mijn ego, maar ook niet goed voor jouw zelfvertrouwen. Ja, ik heb het tegen jou, lieve lezer of lezeresch (doorhalen wat niet van toepassing). Dus. Klik maar op “0 Comments” boven deze log (net onder de titel). En schrijf eens wat, eventueel anoniem. Je zult zien dat je een trendsetter bent, en dat velen zullen volgen. Geloof me, daarna voel je je veel beter. En ik ook.
Wie weet heb ik dan ineens geen last meer van mijn writer’s block en komt er ECHT een boeiende log,

7 reacties

Lieke schreef:

Wat moeten enge mannen in donkere steegjes met jou?

Dianne schreef:

Ik ben bang voor Lieke.

Stefan schreef:

@Lieke: dat is nou net waar ik bang voor ben.
@Dianne: begrijpelijk… begrijpelijk…

Marleen schreef:

Het wil niet echt lukken he, met die enorme hoeveelheid reacties!?

Stefan schreef:

Wrijf het er maar in :).

mischa schreef:

Langzaam maar zeker kom je er wel hoor 😛

Stefan schreef:

Als ik zelf ook de hele tijd reageer op reacties wel ja :).

Geef een reactie