Stefan? Nee, andere Stefan! (2)

Dé Stefan is natuurlijk niet de enige Stefan op internet. Om te voorkomen dat u in de toekomst per ongeluk naar de verkeerde Stefansite gaat, wijs ik u in deze nieuwe rubriek op deze sites, zodat u niet voor schokkende verrassingen komt te staan. Oftewijl: Stefan? Nee, andere Stefan!
Vandaag behandelen we de Stoel Stefan van Ikea, surft u mee?

Voor 19 euro kunt uw edele zitvlak plaatsen op een stoel die Stefan heet. 19 Euro… Dat ze een stoel naar mij vernoemen “oké”, maar dat ie dan 19 euro kost… Hij is natuurlijk wel massief grenen en voorzien van blanke acryllak. Daarnaast komt het hout niet uit het tropisch regenwoud, ook wat waard.

Maar 19 euro… 19 euro…
Is dit alles?
Nu had Mischa toevallig wat Zweedse meisjes op bezoek aan wie ik mijn ongenoegen kon uiten.

Zweeds Meisje: “Well Stefan is a very common name in Sweden.”
Stefan: “Maybe… A common name, for special people.”

Kopen dus, die stoel…

@Lieke: bedankt voor de tip!

1 reactie

Geef een reactie