Eén Ingang

Mijn stereoinstallatie heeft maar één ingang. Met tot gevolg dat ik niet EN de computer EN mijn nieuwe platenspeler erin kan stoppen. En ik heb geen zin om iedere keer dat ik muziek wil luisteren op de computer / mijn platencollectie wil draaien de andere kabel eruit te moeten trekken.

Mogelijkheid is om de computer op aparte boxen te doen, zoals vele computers hebben. Maar die boxen zijn van mindere kwaliteit en dus geniet ik dan minder van mijn muziek dan nu.
En om mijn platenspeler nou gewoon niet te gebruiken, is ook zowat, hij is juist hardstikke gaaf en nu ga ik hem gebruiken ook!

Er zijn vast systemen voor… In mijn hoofd heb ik een verlengstukje bedacht waar ik allebei de kabels in kan pluggen met een soort schakelaarachtig idee die ik dan om kan zetten en dan doet de één of de ander het. Ik weet niet of het systeem bestaat, maar zoniet dan hierbij een gouden idee voor een technisch iemand :).

Ander onderwerp dan maar… Ik kan ook twee aparte logs schrijven, maar dat kost teveel tijd. Bovendien heb ik nog een aantal uitermate boeiende afleveringen in de Vakantiefilmmarathon EN een speciale log waarin ik voor 1 dag Scheikunde studeer… Maar dat morgen misschien. Ik heb namelijk een brief geschreven aan iemand die ik zelf nog niet ken, maar wie weet leest diegene het en reageert ie… Wie weet..

Beste jongen die sporadisch mijn fiets molesteert,

Ik vind dat iedereen recht heeft op een verzetje iedere zoveel tijd. Maar zorg dan dat andere mensen geen last daarvan hebben. Ik beschuldig je niet van het jatten van mijn fiets, dat niet… Dat was ook een beetje mijn eigen fout door het sleuteltje te laten vallen. Ik vond het niet zo erg dat je een gat in de bagagebeschermer van mijn tweede fiets maakte. Dat was nog niet zo erg, ik bedoel, ik heb er geen last van. Dat je midden in de winter een van de rubbers van mijn stuur jat, vind ik al wat minder gaaf, dan heb je toch sneller koude handen. Gelukkig heb ik in dat geval handschoenen, dus ook daar viel nog mee te leven.
Toen ik gisteren echter weer in Nijmegen kwam, was mijn achterband zacht. Ik had in eerste instantie niet door wat er aan het handje was, ik vermoedde een lekke achterband, maar toen ik keek bleek dat gewoon het heel ventiel eruitgesloopt was. En dat is niet grappig meer. Mijn fiets bleek niet de enige te zijn, maar de fietsenmaker tegenover mijn huis bleek zo aardig om me een nieuw ventiel enzo te laten uitzoeken. Zodoende is het nu weer gefixd. Ik hoop alleen dat je nu overstapt op een andere hobby. Autoradio’s jatten ofzo. Of breien, als je een keer iets legaals wil proberen.

Met vriendelijke groet,

Stefan.

1 reactie

Geef een reactie