Lights are shining, all ‘round this world

I Am Kloot heeft bijna alleen maar goede liedjes, maar sommige zijn dan weer net iets “vet romantisch”-er / mooier / briljanter / gaver. Black and Blue is er zo eentje, maar de band nam nooit de moeite hem op te nemen. Voor het eerst hoorde ik het nummer op een opname op een of ander Frans festival. Daarna hoorde ik nog enkele andere live versies, en het was übersociaal van John Bramwell dat ie hem een keer live speelde op een concert waar ik bij was, ik weet niet meer zeker of het in Hasselt of in Amsterdam was, wel dat Mischa er niet bij was… In ieder geval, nu nemen ze hem wel op en hij staat vermoedelijk dus op het nieuwe album van de heren, wat spoedig zal verschijnen… Maar ze hebben nu al de video op Myspace gezet. Je moet zelf even op de link onderaan deze log klikken om hem in zijn originele context te bekijken, maar YouTube kan ook gewoon. En als jullie dan allemaal hier zeggen dat het het mooiste liedje ooit is, dan zal ik morgen weer een echte log doen. 🙂

Black and Blue

Lights are shining, all ‘round this world
You want them all, but what you want is this girl
So you can stick those rules, they’re just secondbest
They’ll give you so much, but you’ll end up with less
They’ll give you money, when what you need is love
And it makes you smile, pretending it’s all enough
See the world now, it’s bruised black and blue
I wanted all, but all I want is you
So give up the chance to be true
And all wise up, like we knew we’d do
Bruised black and blue

Dream for tomorrow, live for today
Someone somewhere made you throw it away
It’s been to the bottom, turned to the top
Lift up your eyes, as if you’re nearer to God
So get your bicycle and go earn your keep
There’ll be 5 million cyclists here, by this time next week
And see the world now, it’s bruised black and blue
I wanted all, but all I want is you
So give up the chance to be true
And all wise up, like we knew we’d do
Bruised black and blue

So many words are hard but true
Will all wind up, like we knew we’d do
Bruised black and blue
Bruised black and blue
Bruised black and blue
Black and Blue

3 reacties

Ja, hij moest eerst approved worden omdat ie was vergeten dat jij cool was :P. Maar bij mij deed ie allemaal vreemde dingen, gelukkig heb ik nu de youtube-variant gevonden, die doet het wel gewoon :).

Geef een reactie