VFM: De rest…

De vakantie is ver heen inmiddels, maar ik heb teveel films gekeken en dus zal ik hieronder even de films samenvatten die ik ook nog had gezien, en wat ik ervan vond. Geen uitgebreide recensies dus.

X-Men: The Last Stand
Spektakelfilm. Je kunt hem beter in de bioscoop gaan kijken, maar daar ben je te laat voor. Wel aardig.

Snakes On A Plane
Zo slecht, dat ie weer goed is. Nou ja, goed… Goed voor een vermakelijke avond, dat zeker.

Little Miss Sunshine
Nu, hier wil ik langer bij stil staan. Want deze film was wel degelijk goed. Een klein mollig meisje wil graag een missverkiezing winnen en is zelfs toegelaten en daarvoor moet ze met haar familie door het land in een oud Volkswagenbusje. De familie is echter (ook) niet helemaal normaal. Haar vader is een mislukte geluksgoeroe (oh! ironie!), haar oom komt net uit een inrichting omdat hij een zelfmoordpoging heeft gedaan, haar broer heeft gezworen niet te praten totdat hij naar de pilotenacademie mag, haar opa is een vieze oude man die uit het bejaardentehuis is gekickt en moeders zenuwen lijken dit alles nauwelijks aan te kunnen. Hilariteit alom. Gaat dat zien in Lux of elders. Briljant!

Zo. Dat was ie. Kunnen we nu weer overgaan tot de orde van de dag.

Geef een reactie