Win Een Boek!

Mensen, mensen, mensen. Ik heb me hier toch een prijzen… Van een kennis kreeg ik een hele rits Lijsters (en Blackbirds – Engelse boeken dus) van “voor mijn tijd”. Boekenfreak als ik ben, zitten daar een aantal dubbele exemplaren bij. Sommige boeken had ik al in een andere uitgave. Ik zou ze naar de second hand kunnen brengen, maar waarom zou ik dat doen, wanneer ik weet dat jullie, vaste lezers van de boekenclub op ditisstefan.nl, ze ook graag zouden willen hebben?!

Maar aan wie moet ik hem dan geven? Dat is de vraag natuurlijk! Daarom nu een historisch moment op ditisstefan.nl: de allereerste prijsvraag!

Vandaag, als eerste in de reeks, geef ik One Flew Over The Cuckoo’s Nest weg (van Ken Kesey). Hierin komt de charismatische en eigenzinnige McMurphy in een inrichting terecht, sluit vriendschap met doofstomme indiaan, ondermijnt het gezag en dat alles komt hem uit eindelijk duur te staan. Misschien zeg je: “Oh die! Maar die heb ik al (gelezen)!” NOU DAN DOEN JE TOCH LEKKER NIET MEE!

Dus. Wat moet je doen? Men zegt dat boekenlezers creatiever zijn dan mensen die geen boeken lezen (of willen lezen). Daarom: wees creatief en maak af:

Met Stefan heb je gegarandeerd een leuke dag, . . . . .

Originele afmaaksels in de comments graag, rijmen mag, en wie weet neem jij het boek deze week mee naar huis. Op 21 januari 2007 wordt de winnaar bekend gemaakt en zal er een nieuw boek worden weggegeven… Een Nederlandse die keer… Be creative now!

6 reacties

Geef een reactie