Liedje van de Dag: Ruby – Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs

Ruby – Kaiser Chiefs

Niet iedere comeback single is goed. Niet iedere single is geschikt als comeback single. Deze wel. Dit is “Ruby” van de Kaiser Chiefs. En deze is heel geschikt. Heel erg geschikt. Klik op dat plusje hierboven om te luisteren. Het gaat helemaal automatisch en vanzelf. Met dank aan I Am Fuel, You Are Friends.

Let it never be said, that romance is dead
Cos there’s so little else occupying my head
There is nothing I need except the function to breathe
But I’m not really fussed, doesn’t matter to me

5 reacties

Kaiser Chiefs is een schoolvoorbeeld uit de categorie “overhypete kudtbands die we maar gaaf vinden omdat ze uit Engeland komen”. Geef mij maar de socca-kloep Kaiser Chiefs uit Zuid-Afrika, al schijnen die amper fatsoenlijk te kunnen ballen.

Geef een reactie