In de nacht van 18 op 19 januari 2007

In de nacht van 18 op 19 januari 2007 is op miraculeuze wijze een deel van mijn melk weggewaaid. Dit is knap, gezien het feit dat de melk in de koelkast stond. Misschien ben ik paranoïde, maar nadat ik gisteravond pannenkoeken had gebakken, was er zeker nog een halve liter. Dat weet ik heel zeker. Vanochtend was er echter nog maar 1 glas. Gezien het feit dat ik meer melk nodig heb dan dat voor mijn ontbijt en daar dus rekening meehoud, denk ik vrij zeker te weten dat de storm mijn melk heeft meegenomen. Of iemand anders. Maar ik zou natuurlijk niemand vals willen beschuldigen hier…

Mocht u aanwijzingen of tips hebben inzake dit misdrijf, gelieve contact op te nemen via het contactformulier, of laat uw bericht achter in de comments.

Maar u kunt ook de plaatselijke politie bellen.

Geef een reactie